Чорне море
Лазурне, Херсонська область

База відпочинку Тетерів / Відгуки відпочиваючих

Жанна 23.09.2018
Отдыхали с 31.08. по 09.09.2018 база очень понравилась, чисто, номер с удобствами, вся необходимая посуда, чайник. Больщая просторная кухня на территории, всем хватало места для приготовления пищи, на территории есть большие беседки, где можно посидеть поесть на свежем воздухе, детская площадка. Для каждго номера свой веник, швабра, ведро для уборки, миска для стирки. Горячая вода постоянно (только долго стекает до нгретого состояния).
Единственное к чему есть замечания - это переезд. Ехали автобусом фирмы "Рим Богдан" Сиденья неудобные, ноги упираются в переднее сиденье, откидывая сиденье, ложишься прямо на колени сзади сидящего пассажира, на остановках не было куда сходить в туалет, приходилось в темноте лазить по каким то кустам. Водитель возмущался, когда кто-то просил остановиться выйти по нужде. Хотя сам по своим нуждам останавливался, когда хотел - попить кофе, сделать закупки и т. п.
Короче говоря, хотя база очень понравилась, в дугой раз не поедем.
Море было хорошее теплое, два дня было много медуз , но нам они не мешали.
В общем, отдыхом остались довольны.

Ірина 22.08.2018
Хочу подякувати за відпочинок, ми вже не перший рік відпочиваемо на цій базі нам все подобається, персонал тримає все в порядку, кімнати зручні, до моря недалеко, поряд магазин, але багато залежить від людей які відпочивають на базі є просто «свині», які вважають якщо заплатили гроші все дозволено, бажаю щоб було поменше таких, а так все добре.

Катя 06.08.2018
Хочу сказать за водителя автобуса. Спасибо, именно благодаря ему мы всей семьей заболели, так как сначала он не хотел включать кондиционер, а когда его попросили, то включил на полную, чтобы мало не показалось! как зовут - не знаю плотный, темненький.

марина 19.07.2018
Відпочивали з 7 липня по 17 . Все добре, чисто, персонал просто супер, спокійно, одне но, номер люкс для родини обійшовся в 13 тисяч, як на мене дорого, того не вартує. Сусіди жили вдвох в аналогічному номері, а ми 4 в такому самому, тісно, не комфортно, краще було б взяти дешевший номер. За такі гроші, краще доплатити і летіти до Туреччини. І сковорідки треба там повикидати. Автобусами їхати зручно, а водії просто супер люди, їм, то окреме дякуємо!

Наташа 18.07.2018
Спасибо за замечательный отдых!!! Персонал базы Вы умнички. Ждите нас на следующий год.

Лиля 11.07.2018
Каждое лето приезжаем на отдых в лазурное не изменяем нашей любимой базе отдыха берем обычный номер без удобств, все нравится кухня рядом, душ, все необходимое Вам предоставят, территория чистая, все убирается, теплое море, белый песок, солнце что еще нужно для отдыха.

Катерина 05.07.2018
Відпочивали на базі 10 днів, загалом усе сподобалося, брали номер зі зручностями поспіль чиста, номер прибраний є необхідний посуд, цілодобово гаряча вода у душі, адміністрація привітні люди підуть вам на зустріч у любій ситуаціях, сподіваємося на зустріч у наступному році, дякуємо за відпочинок

Слава 17.05.2018
Что с интернетом? 2018 год на улице. Или опять проблемы с линией? ))) с 2016года..

Адміністрація 28.05.2018
Доброго дня. На жаль, в Лазурному лише один інтернет, укртелеком . Якби була змога провести кращий, ми б це зробили іще чотири роки назад.

Валентина 11.01.2018
Відпочивали сім'єю серпень 2017 Загалом - подобається, до моря, гуляючи, хвилин 15 максимум, а не 20-25, як пишуть. Номери напівлюкс облаштовані всім необхідним для 10-ти денного відпочинку (навіть тарілки є, тільки склянки, ложки-виделки необхідно мати свої, але не вважаю це проблемою).WiFi як не було у червні 2016 року, так у червні 2017 не з'явився, адміністратор каже, що проблеми на лінії, краще взагалі не писати, що він є. Але це не головне. В іншому все просто чудово для сімейного відпочинку. Близько магазини, базарчик, де можна купити все необхідне, заклади харчування та розваг. Пляж - суперовий, особливо для відпочинку з дітьми. Майже щодня припливають привітатися дельфіни) Але хоча що не сподобалося це те я ми поверталися назад додому автобус був переповняний зовсім нас посадили не ті місця що ми повинні були сидіти. Коли звонили до администратора вона не відповідала на наш звінок.
Дякуємо керівництву та адміністрації бази за чудовий відпочинок. Сподіваємось на зустріч у наступному році!