Чорне море
Лазурне, Херсонська область

База відпочинку Exclusive (New!) / Відгуки відпочиваючих

База відпочинку «Exclusive” 28.10.2019
Щиро дякуємо усім нашим відпочиваючим за ваш вибір, чудові відгуки та високу оцінку нашої праці. Миру вам і благополуччя та до зустрічі в наступному році!

Владислав Юлія Київ 08.09.2019
Рекомендуємо Exclusive (New! ) всім, хто бажає гарно відпочити!!!
Відпочиваємо на Базі з відкриття, вже чотири роки поспіль, цей рік відпочивали з 18.08.19р. -01.09.19р., від'їзжати не хотіли, практично як вдома))). Територія Бази - все зроблено з душею, як для себе. Найкращі умови для відпочинку з дітьми. Для діточок є басейн, іграшки, машинки, качеля, велосипеди, величезна плазма з мультфільмами. Номер з усіма умовами, в КОЖНОМУ номері новий посуд з рушником , який міняється разом з постільною білизною щотижня. Рушником накриваємо посуд, або можна принести чайник чи каструлю з кухні, сейф ( для цінностей). База під охороною, так, що можна сміливо спати з відкритими дверима, включати вентилятора, для вимогливих, інформація: побудований новий корпус, планується відкриття великих номерів з кондиціонером. Власники Бази роблять відпочинок максимально комфортним. Кухні на кожному поверсі великі, просторі і головне завжди чисті. Обслуговування відмінно, дівчатка молодці, підтримують чистоту. На кожен номер особисті столики та стільці. База розташована в зручному місці, близенько магазин, лотки з овочами, місцеві продають домашні персики , виноград, дині, кавуни. До пляжу йти 5-7хв. Доречі, САМИЙ ШИРОКИЙ пляж, чистий, пісок біленький, НАЙКРАЩИЙ в Лазурному. Кожен ранок бачили дельфінів)))
Особливо ДЯКУЄМО ГОСПОДАРЯМ, давно вже таких не зустрічали:доброзичливі, привітні, щирі, люблячих до кожного відпочиваючого, з особливою турботою про кожного. Пані Марія, Пан Сергій, Пані Ірина та Олежик!!! Постійно хочеться повертатися до Вас!!! Бажаємо велику кількість відпочиваючих!!! Здоров'я, натхнення та Божого Благословення!!! До зустрічі в наступному році.

Елена Демченко 02.09.2019
Ніколи ніде не залишала відгуків, але цього разу не можу цього не зробити. Відпочивали вже в друге на базі Ексклюзив. Вперше три роки назад, коли база тільки відкрилась, були з однією дитинкою і цього року_2019 вже з поповненням з двома синочками. І цей і минулий раз відпочивали в кінці серпня, дуже щастило з погодою, краще ніж серед літа, неділя спеки, море тепле і неймовірно чисте, білий пісок і бірюзова вода. Дуже красиво. На базі хазяєва неймовірно добродушні люди, дуже отзивчиві та добрі. База закрита, дуже затишна, якщо Ви їдете з дітьми то Вам точно сюди. Дит. майданчик, басей, ящики з іграшками, карусель, і куча машинок, мотоциклів на педалях-дітки в захваті. На базі продумано все до дрібниць. все нове, дуже чисто, Номера в стилі мінімалізм, все продумано до дрібниць і нічього лишнього. є кухня з усім необхідним приладдям, Душ, туалет, тумба, шафа, сейф, вентилятор, дзеркало, посуд, постіль, все нове, скрізь все чисто і охайно-для нас це було дуже важливо. Я дуже люблю чистоту. До моря 150 метрів 7 хв пішки. На пляжі є все і кафе і столова і лежаки. Дтя діток буде цікаво-водять гарнющого справжнього верблюда, ламу, какаду, мавпенят  для фото. Ввечері неймовірна атмосфера на пляжі, жива музика, дискотека, смачнющий шашлик - все як для себе, персонал дуже вічливий. Морепродукти свіжі і прохолодні возять в холодильній камері по пляжу. Для діток куча розваг. Гірки , батути, водний транспорт і т. Д. База ще будується-розширяється, я бажаю господарям таких же порядних і ввічливих гостей . Успіхів Вам та процвітання. Ви великі молодці. Вже вдруге у Вас, обов'язково приїдемо і на наступне літо.

Відпочиваючі 15.08.2019
Відпочивали і ми на базі Ексклюзив. Вибирали базу по відгуках і відстані до моря. Приїхавши на базу очікували дійсно чогось ексклюзивного, але трішки були розчаровані коли в очі спочатку кинувся недобудований комплекс. З плюсів можна відмітити чистоту(тут заслуга дівчат-прибиральниць), закрита територія, достатньо розваг для дітей, і близько до моря. Тепер про мінуси: в кімнаті немає самих простеньких рушників, щоб хоча б донести гарячий чайник або каструлю з кухні. Немає стаканчика для зубних щіток, що дуже не зручно. На подвір'ї сильний сквозняк, особливо вечері, поки чоловік жарив шашлик його продуло. Коли йшов дощ ложили трапи тому, що все подвір'я стояло у воді і не можливо було пройти. Дуже поганий Wi-fi. І як на мене ціна трохи зависока для таких умов.

Таня.Рівне 13.08.2019
Відпочивали в «Ексклюзиві» з 01.08 по 13.08. Три роки поспіль відпочиваємо саме тут. Це затишне, комфортне місце, куди хочеться повернутися знову. До зустрічі наступного року. Сергій, Таня, Саша та Катруся.

Ксения 04.08.2019
Отдыхали с 28.07 по 04.08.2019 Огромная благодарность хозяивам базы! Мы были как дома! Везде чистенько, очень вежливый персонал, отдыхала с ребенком (8лет) - для него на территории было множество занятий, уезжать не хотел. До моря близко! Спасибо за прекрасный отдых! Обязательно приедем в следующем году!

Любов і Євген 31.07.2019
Щиро вдячні власникам бази відпочинку "Exclusive(New)" за порядність, щирість, розуміння, хороше ставлення до відпочиваючих. Вражає чистота, порядок, комфортні умови проживання.
Рекомендуємо "Exclusive"(New) всім, хто бажає гарно відпочити!

Тетяна із міста Золочева 31.07.2019
Мала можливість відпочивати у "Exclusive" із 22.07 по 31.07.
Залишились приємні спогади з відпочинку. Дякую за чистоту, комфорт, хороші умови проживання власникам бази і обслуговуючому персоналу.
Рекомендую усім бажаючим.

Євген та Євгенія, Первомайськ Миколаївської області 20.07.2019
Велике дякуємо за гарний відпочинок! Відпочивали 18-21,07,2019р. з трьома дітьми. Все дуже сподобалось, дуже доброзичливі та гостинні адміністратори. Дуже затишна та чиста територія, ідеально прибрані номери, на кухні просторо і охайно, на поверхах чистесенько. Всім рекомендуємо для відпочинку, особливо з дітьми!

Юлія та Наталочка з Дніпра 16.07.2019
Дякуємо за відпочинок господарям бази Exclusive! Відпочивали 05-14.07.2019, відїзджати зовсім не хотіли, були як вдома. Все сподобалось, навіть дуже. Всім, хто бажає гарно відпочити рекомендуємо. Переваги бази: готель знаходиться недалеко від моря, пляж чиститься; територія бази закрита, охайна та зелена; для тих в кого діти взагалі супер, діти грають, а батьки поряд відпочивають (дитина наших знайомих взагалі сказала, що це найкращий день в її житті та не хотіла уходити) качелі, машинки, пісочниця і компанія (діти); номер комфортний, чистий, є все необхідне; територію та кухню кожного дня прибирають (були в іншому готелі неподалік, за ціною в два рази дорожче, так там павутиння звисало). Нероздумуйте довго, бо місця розбирають швидко. Особливо рекомендую номера на 1 поверсі. Господарям бажаємо процвітання бази та розширення! ????????????

Аня, Андрей и Яна из Николаева 07.07.2019
Мы с семьёй отдыхали с 29.06.2019 по 08.07.2019. Это было просто супер. Хозяева и персонал очень вежливые и отзывчивые люди. ????Вы действительно даёте возможность почувствовать людям что они в отпуске))) Номера очень чистые и уютные ( за это время мы проживали в двух номерах, на третьем и втором этаже, но ступеньки у Вас очень удобные и просто забегали на наш третий этаж ????). Девочки-персонал действительно заботятся об уюте постояльцев. Каждое утро наводился порядок в туалетах, коридорах, душах и общей кухне. Спасибо Вам за это огромное. Был случай когда у нас на этаже пропала вода, мы сделали один звоночек и эти прекрасные люди в течении 5 минут все уладили. Мы с семьёй ездили в разные места отдыхать, я сравнивала все наши прошлогодние поездки и я уверена, что в следующем году мы вернёмся к Вам опять. Спасибо Вам за наш прекрасный и незабываемый отдых!!! Удачи Вам, процветания и побольше постояльцев!

Світлана та Віктор, Тернопіль 04.06.2019
Відпочивали на базі минулого літа. Дуже сподобалось! На базі чистенько, затишно, практично як вдома. Номера чистенькі, охайні, комфортні. Приємно вразив маленьких сейф)Чудова зона відпочинку для дітей і для дорослих, із задоволенням пограв в настільний теніс)) До моря близенько, пляж чистенький. Радимо всім! Щира подяка за відпочинок привытник господарям, Марії Петрівні та її чоловіку Сергію!!! Всього Вам найкращого, нехай Ваша база процвітає! Дякуємо за все!!!