Черное море
Лазурное, Херсонская область

База отдыха Exclusive(New! ) / Отзывы отдыхающих

Ольга Подруцька 06.09.2021
Доброго дня всім. Відпочивала в кінці серпня в Exclusive.Приїхала я одна. Мене поселили в трьохмісному номері і платила я не за три ліжка а за одне. Дуже сподобалось. Затишно чистенько привітні господарі. Дякую за відпочинок!

Екатерина 11.08.2021
Забронювали 2 номери в Ексклюзиві. Назва взагалі ніяким боком невідповідає тому, що ми побачили(
Це якись треш
Будьте готові, що на кухні немає ніяких витяжок( щоб просто приготувати легкий сніданок провонюєшся рибою, м‘ясом, і.т.д так як на 1 кухні готує 10 людей)
Поїсти теж тяжко так як столи біля номері люди , які живуть теж там ходять на головах в прямому сенсі слова(( штирхають, вибачте на слові заглядають тобі в рот. Хотіли пожарити овочі на грилі, так в них мангали стоять за туалетом. Іншого місця не знайшли? Якось неприємно із запахами і асоціаціями туалету готувати їжу.
Шум і гам нереальний місця для такої кількості людей критично мало
Тобто, відпочинком це назаати тяжко
До моря 10 хв , а не 5 як говорять по телефону.
А найбільше вразили адміністратори.
Ввечері ми сказали, що поживемо у них 4 дні і все. На що адміністратор вирачишви очі відповіла мені:
«Ну добре, але заплатите ви за 10 днів, а не за 4. Це нормально?
Я сказала, що договір ніякий з вами не заключала , щоб ви мені ставили якісь умови. Чого я маю платити вам за 10 днів? Вона подумавши 2 хв скзаала мені, щоб я завтра зранку звідси виселялась( ну тобто людина мене виселила не дала зняти номера ще на 4 дні .Шановна, знаю будете читати
Ви адекватна взагалі?
Це велике неповага до гостей, якщо я захотіла 4 дні жити я маю право жити 4 , а не 10.
Якщо ви людина , яка звикла жити в комфорті, і хочете поберегти свої нерви вам точно не сюди!
Ми знайшли дуже чудовий готель з всіма умовами для чудового відпочинку дорожчий за цей всього на 100 грн!!
Всім бажаю чудового відпочинку, а адмінам цього «Ексклюзиву»хочу скаазати будьте адекватішими, поважайте своїх гостей , бо я 1 раз стикаюсь з тим, що людей висиляють з маленькою дитиною, тому що сказали не будемо 10 а 4 .

Mnemonic 31.07.2021
Все очень понравилось! Есть детская площадка и бассейн, множество игр настольных как для взрослых так и для детей, удобное расположение, есть все необходимое! Хозяева очень добрые и отзывчивые! Когда уезжали, забыли запасные ключи от автомобиля, но хозяева быстро среагировали и отправили новой почтой! Спасибо за чудесный отдых! Обязательно приедем снова!)) 😉

Яна Лиходиеская 24.07.2021
Здравствуйте, отдыхали етим летом в первые в етом пансионате.Да,действительно все не плохо и номера соотвецвуют и площадка детская огромная, но один момент меня разочаровал очень .Я приехала с двумя детьми 6 лет и 1 год,для годовалого малыша у меня была своя кроватка раскладная, вообщем мне нужен был двух местный номер,да и рассчитывала я платить за двоих так с таких маленьких деток оплату не берут обычно,но будте готовы что в етом пансионате вам прийдеться заплатить.с меня за неделю отдыха взяли оплату за троих.

Татьяна Небогатых 13.07.2021
Дякуємо господарям за відпочинок. Дай Боже вам здоров'я та процвітання. Приїдемо ще.

Денис Суворов 11.07.2021
Всем отдыхающим хорошего отдыха!.. отдыхали в этом частном пансионате 5 дней в июле..могу точно заверить— очень хороший бюджетный вариант для семей с детьми и не только... добрые, отзывчивые хозяева и персонал, хорошие условия для развлечения детей( много игрушек, мини бассейн , и и. д). До моря не более 10 минут спокойным шагом. Чистые номера с минимальной кухонной утварью,есть кухня для приготовления еды.В целом оценка 4с +.. Нам понравилось!

Люда Люда 04.07.2021
Відпочивали в Ексклюзив в червні, все сподобалось. Гарне відношення до відпочиваючих. Марія Петрівна турботлива господиня а її помічниці привітні та приємні дівчата. В номерах, душевих та на кухні завжди затишно та чисто.Рекомендую.

Дмитро та Олена 29.06.2021
Відпочивали в Ексклюзив два роки підряд 2018, 2019, все дуже сподобалося, територія і номера відповідають фото, дітям є чим гратися, ввічливі господарі, є все необхідне для комфортного відпочинку, море і пляж супер, погода теж була чудовою. Минулого року не змогли приїхати, але цього року на сімейній раді вирішено-знову їдемо. Всім радимо це місце з власного досвіду!!!

Владимир Юрьевич 16.06.2021
Здравствуйте, опять лето и опять собираюсь забронировать здесь отдых и вижу что пришло время и мне оставить отзыв, да и желание уже долгое время преследует это сделать. Отдыхаю в Эксклюзив кажый год, восновном в июле в одноместном номере, и менять место отдыха не планирую. Отдых достойный и не дорогой.
Учитывая мой почтенный возраст или полупочтенный очень радует близость от сюда к морю, вроде и прогулялся пару минут и ты уже на море и на прекрасном широком пляже. В отеле всегда чисто, персонал как пчелы -- убирают, чистят, стирают. И кухня, где иногда что то стряпаю, всегда убраная и постель поменяют. У каждого номера свой личный столик на свежем воздухе--очень хорошо продумано.
Да-а, и что сильно радует, за время своих отдыхов уже дважды встречал семьи, которые отдыхали со мной в то же время в прошлых годах, даже бронировали тот же номер, ну что ж --это многое о чем говорит !
Не удивляюсь, что сюда возвращаются. Персонал прекраснейшие люди, добрые, вежливые, если что надо помогут, подскажут. Григорьевич, Петровна, дай вам Бог здоровья и побольше хороших отдыхающих! Таких добрых, искренних людей как вы не часто всретишь! Всегда с пребольшим удовольствием еду к вам!

База отдыха Exclusive(New! ) 13.06.2021
База відпочинку «Exclusive”
Так, у нас металеві ретро-ліжка зроблені на замовлення (цим нікого не здивуєш і на фото видно), але якщо б ви у нас відпочивали, то знали б, що у нас наприклад немає жодного матраса на пружинах з часів союзу, всі нові, сучасні, ортопедичні. Вікна в номерах стандартного розміру (не панорамні), фото прикріплюю.
Уся ця інформація, яка не відповідає дійсності з вашого боку дала мені можливість засумніватися в правдивості відгуку і зрозуміти що це написано конкурентами або заздрісниками. Тому не бачу необхідності продовжувати!
Дорогі відпочиваючі, клієнти та майбутні гості. У нас дуже багато позитивних відгуків, які ви залишаєте і підтверджуєте своїми фотографіями поряд з написаним. Дуже всім дякуємо за ваш час, довіру і позитив! А ми в свою чергу будемо продовжувати робити ваш відпочинок приємним!

Юрій 12.06.2021
Відпочивали цього року в Лазурному і з жахом згадуємо нашу поїздку в Ексклюзив.
Багато років я пропрацював в Херсонському слідчому ізоляторі і чесно кажучи умови в Ексклюзиві не набагато кращі. Двір сірий як на зоні, ліжка металічні з матрасами на пружинах ще з часів союзу, кімнатка ледве можна пройти та вузькі віконечка, все як у нас на роботі. Виходити на балкон треба по одному і коли нема людей бо місця обмаль.
Можна ще багато написати, але якщо коротко: між Херсонським сізо і Ексклюзивом різниці не відчув!